Over mijzelf

Mijn naam is Jacqueline Eringfeld-van de Pavert (1967). Met mijn man en onze twee zonen woon ik in Wehl (Gelderland). Na een lange loopbaan in de financiële sector ben ik een nieuw pad ingeslagen. Maar eigenlijk was het geen nieuw pad… Vroeger als kind was ik veel in de natuur te vinden. Het gaf me rust en ik deed er ideeën op. Ik maakte wandelingen samen met mijn vader en we hadden de fijnste gesprekken. Dus herkenning alom! Ik heb me omgeschoold en in 2009 Move4Balance opgericht. Laagdrempelig, gelijkwaardig, persoonlijk en natuurlijk. Dat zijn de uitgangspunten van Move4Balance.

Het geeft mij veel voldoening om mensen het positieve effect van de natuur op hun welzijn te laten ervaren. Ze stap voor stap bewust te maken van hun eigen patronen, kracht en kwaliteiten. Maar vooral een luisterend oor te bieden en ze ontspannen en met een glimlach het bos uit te zien gaan.

Ik ben wandel- en natuurcoach, Registercounsellor ABvC ®, Registertherapeut BCZ ® en heb daarnaast uiteenlopende studies gevolgd op het gebied van wandelcoaching, counseling, mindfulness, Emotional Freedom Techniques, energiemanagement en familieopstellingen. Ieder jaar volg ik diverse bijscholingen om bij te blijven, op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en vooral ook om mezelf scherp te houden. Zie ook mijn LinkedIn profiel. Ik omschrijf mezelf als eerlijk, betrouwbaar, enthousiast en sensitief.

Als professional ben ik ingeschreven bij de KvK (nr. 09206950) en aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC), De Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches (NVNC) en de Nature For Health Foundation (NFH). Tevens heb ik een licentie voor Geregistreerd Beroepsbeoefenaar voor de Natuurlijke Gezondheidszorg (RBCZ) als HBO Registertherapeut BCZ® en hierdoor ben ik onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (TCZ). Daarnaast ben ik ingeschreven bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG) welke een gespecialiseerde geschilleninstantie is voor de Complementaire en Alternatieve Zorg. In de praktijk wordt de Meldcode gehanteerd. Counseling wordt door meerdere zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Bekijk de actuele lijst. Het btw-identificatienummer is NL001869422B22.

Move4Balance werkt samen met een aantal andere professionals op het gebied van coaching en counseling waardoor jij altijd verzekerd bent van professionele begeleiding.